SHELL REGULATOR

41.99 

Available on backorder

Description

415866

The Regulator case is the protective bag for the best possible storage of your regulator system.The regulator case allows you to safeguard one of the most important tools in your diving. The soft and durable material protects your regulator from accidental blows.

The main features of the regulator case are:
– Perfect size for storing and protecting the regulator
– Soft and durable material
– Special handle for easy transportation

Kutia e Rregullatorit është çanta mbrojtëse për ruajtjen më të mirë të mundshme të sistemit tuaj të rregullatorit. Kaseta e rregullatorit ju lejon të ruani një nga mjetet më të rëndësishme në zhytjen tuaj. Materiali i butë dhe i qëndrueshëm mbron rregullatorin tuaj nga goditjet aksidentale.

Karakteristikat kryesore të rastit të rregullatorit janë:
– Madhësi perfekte për ruajtjen dhe mbrojtjen e rregullatorit
– Material i butë dhe i qëndrueshëm
– Dorezë speciale për transport të lehtë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SHELL REGULATOR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *