Electric Motor Motorguide – MM 1270 – KG 47,5

2,499.99 

Shaft Length : 1270 mm
Thrust : 47.5 kg

Description

2755031

Made of aluminium and stainless steel against corrosion. With digital variator are among the most efficient on the market and reduce battery consumption by around 30% compared to a normal motor. They also allow the speed to be perfectly adapted to various wind or current conditions.

PERKTHIMI:

Motorr elektrik i bërë nga alumini dhe çelik inox kundër korrozionit. Me variator dixhital janë ndër më efikasët në treg dhe reduktojnë konsumin e baterisë me rreth 30% në krahasim me një motor normal. Ato gjithashtu lejojnë që shpejtësia të përshtatet në mënyrë të përkryer ndaj kushteve të ndryshme të erës ose aktuale.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Electric Motor Motorguide – MM 1270 – KG 47,5”

Your email address will not be published. Required fields are marked *