SHADOWLINER EDGE

215.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

SHADOWLINER EDGE
No.

11770
The Shadowliner Edge combines the best of two worlds, The beautifully finished upper in premium waterproof leathers, juxtaposed by a technical, sleek, and sophisticated, molded heel-counter usually found in the world of sport. The shadowliner boasts numerous high-end details like the leather interior, and the plush suede accents.
Fiber ContentUpper (FWR): 100% leather / textile. Lining: 100% mesh. Outsole (FWR): 100% EVA+rubber
Weight630g
FEATURES
Upper: Waterproof Nubuck Leather, Certified LWG Gold
Waterproof suede, Certified LWG Silver
Padded Comfort Collar
TPU Welded Heel Counter
Midsole: HH Max-Comfort Insole
Outsole: HH Max-Grip
PERKTHIMI
SHADOWLINER EDGE
NO
11770
Shadowliner Edge kombinon më të mirën e dy botëve, pjesën e sipërme të përfunduar bukur me lëkurë premium të papërshkueshme nga uji, e krahasuar me një takë teknike, të hijshme dhe të sofistikuar, të formuar, që zakonisht gjendet në botën e sportit. Vija e hijeve krenohet me detaje të shumta të nivelit të lartë, si pjesa e brendshme prej lëkure dhe thekset prej pelushi kamoshi.
Përmbajtja e fibrave: Pjesa e sipërme (FWR): 100% lëkurë / tekstil. Rreshtimi: 100% rrjetë. Sholla e jashtme (FWR): 100% EVA+gome
Pesha: 630g
TIPARET
Pjesa e sipërme: Lëkurë Nubuck e papërshkueshme nga uji, e çertifikuar LWG Gold
Kamoshi i papërshkueshëm nga uji, argjendi i certifikuar LWG
Jakë komforti e mbushur
Numërues i thembra me saldim TPU
Shtolë e mesme: shtrojë HH Max-Comfort
Sholla e jashtme: HH Max-Grip

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SHADOWLINER EDGE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *