SEABOB F5 SR

23,499.00 

SKU: 18000 Categories: ,

Description

The most powerful watercraft

The SEABOB F5 SR is the most powerful watercraft in the SEABOB F5 series. Its driving performance is unique. With 745 newtons, the SEABOB F5 SR’s E-Jet Power System produces a strong propulsive force. This engine power is controlled in 7 power levels. Cruise through the water at a relaxed pace in a low gear. In the higher gears, experience and feel the F5 SR’s impressive propulsion through the water. In addition to its strong engine power, the SEABOB F5 SR offers high-quality special equipment.

As a standard, it has the SEABOB Camsystem with two integrated cameras, a built-in storage system and a Wi-Fi transmission module. Additionally, the SEABOB F5 SR is equipped with a valuable chrome package as standard. You have the option to finish the SEABOB F5 SR with one of the surfaces from our entire colour range without any extra charge. Moreover, the SEABOB F5 SR has two rear fins for driving stability. These rear fins once again improve the manoeuvrability during diving excursions and emphasise its sporty design.

Anija më e fuqishme ujore

SEABOB F5 SR është anija ujore më e fuqishme në serinë SEABOB F5. Performanca e tij e drejtimit është unike. Me 745 njuton, sistemi E-Jet Power i SEABOB F5 SR prodhon një forcë të fortë shtytëse. Kjo fuqi e motorit kontrollohet në 7 nivele fuqie. Lundroni nëpër ujë me një ritëm të relaksuar me një shpejtësi të ulët. Në marshet më të larta, përjetoni dhe ndjeni lëvizjen mbresëlënëse të F5 SR nëpër ujë. Përveç fuqisë së tij të fortë të motorit, SEABOB F5 SR ofron pajisje speciale me cilësi të lartë.

Si standard, ai ka SEABOB Camsystem me dy kamera të integruara, një sistem ruajtjeje të integruar dhe një modul transmetimi Wi-Fi. Për më tepër, SEABOB F5 SR është i pajisur me një paketë të vlefshme kromi si standard. Ju keni mundësinë për të përfunduar SEABOB F5 SR me një nga sipërfaqet nga e gjithë gamën tonë të ngjyrave pa asnjë tarifë shtesë. Për më tepër, SEABOB F5 SR ka dy pendë të pasme për stabilitet në drejtim. Këto pendë të pasme përmirësojnë edhe një herë manovrimin gjatë ekskursioneve të zhytjes dhe theksojnë dizajnin e saj sportiv

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SEABOB F5 SR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *