SEA UNICORN SWIMSURE JACKET PINK

55.00 

Category:

Description

465490

DESCRIPTION

A happy day is guaranteed with our Sea Saw Swimsure Jacket. Offering complete freedom of movement in the water, this jacket encourages children to develop a natural swimming position by using their arms and legs. Puncture proof floats are also built into the super soft polyester jacket for added comfort and stability. This jacket comes with a whole lot of confidence built in!
PËRSHKRIM
Një ditë e lumtur garantohet me xhaketën tonë për not me sharrë deti. Duke ofruar liri të plotë lëvizjeje në ujë, kjo xhaketë inkurajon fëmijët të zhvillojnë një pozicion natyral të notit duke përdorur krahët dhe këmbët e tyre. Notat rezistente ndaj shpimit janë gjithashtu të vendosura në xhaketën super të butë nga poliesteri për rehati dhe stabilitet të shtuar. Kjo xhaketë vjen me shumë vetëbesim të ndërtuar!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SEA UNICORN SWIMSURE JACKET PINK”

Your email address will not be published. Required fields are marked *