SEA-DOO RXT X RS 325hp (SHITUR/SOLD)

Description

Massimo delle prestazioni offshore per una moto d”acqua. L”RXT-X RS offre 240 kW[325 HP] di divertimento adrenalinico in ogni avventura. Il rivoluzionario design dello scafo e il sistema di seduta Ergolock offrono il massimo controllo e sicurezza in qualsiasi condizione. Tracia nuove avventure con una combinazione rivoluzionaria di prestazioni e sicurezza.

Perkthimi:

Performanca përfundimtare në det të hapur për një mjet lundrues personal RXT-X RS ofron 240 kW[325 HP] argëtim që pompon adrenalinë në çdo aventurë. Dizajni revolucionar i bykut dhe sistemi i ndenjëseve Ergolock ofrojnë kontroll dhe siguri maksimale në çdo kusht. Gjurmoni aventura të reja me një kombinim revolucionar të performancës dhe sigurisë.

Motori: 325

Tipi: 1630 ACE TM-325

Cilindrata:1630 cc

Fuqia motorrike: 325 HP [240kW]

Lloji karburantit: 98 oktan

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SEA-DOO RXT X RS 325hp (SHITUR/SOLD)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *