SEA-DOO GTX LTD 300 IDF

24,499.00 

Available on backorder

Description

Guida in modo supremo con il comfort, la convenienza e le prestazioni di GTX Limited.E lo standard piu elevato per il lusso, con una potenza che saddista tutti. Tutta la versatilit che troverai sugli altri modelli GTX: spazio abbondante, sedile rimovibil, vani portaoggeti ad acceso diretto, opzioni come 100 watt di audio Bluetooth e accesori LinQ, il tutto alimentato da 300 cavalli Rotax sovralimentati.

Perkthimi:

Drejtoni në mënyrë të jashtëzakonshme me komoditetin, komoditetin dhe performancën e GTX Limited Është standardi më i lartë për luksin, me fuqi për të kënaqur të gjithë. E gjithë zhdërvjelltësia që do të gjeni në modelet e tjera GTX: hapësirë ​​e bollshme, sedilje e lëvizshme, ndarje me akses të drejtpërdrejtë, opsione si audio Bluetooth 100 vat dhe aksesorë LinQ, të gjitha të fuqizuara nga 300 kuaj fuqi Rotax të mbingarkuar.

Motori: 300

Tipi: 1630 ACE  TM-300

Cilindrata: 1630 cc

Lloji karburantit: 98 oktan

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SEA-DOO GTX LTD 300 IDF”

Your email address will not be published. Required fields are marked *