SCARPE DONNA CREW BLU MARINO

94.99 

Available on backorder

Description

 P67465

Descrizione

Classica scarpa per la coperta, in vacchetta pull up morbida con tinta ad alta tenuta. Tutti i materiali sono trattati per il mare, suole flessibili con cucitura Blake. Soletta con imbottitura ergonomica e confortevole per offrire una incrementata protezione termica.

Përshkrim

Këpucë të brendshme klasike me lëkurë lope të butë tërheqëse me bojë me forcë të lartë. Të gjitha materialet janë të trajtuara për det, thembra fleksibël me qepje Blake. Shtolë me mbushje ergonomike dhe të rehatshme për të ofruar mbrojtje të shtuar termike.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SCARPE DONNA CREW BLU MARINO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *