SCANNER ENVY 1200 HT

290,000.00 

SPECIFICATIONS
Design &; Project: D.Montemitro Design – SCANNER
CE category: B
Length o.a. : 1200 cm
Width o.a.. : 380 cm
N ° persone : 18
Maximum power : 1200 hp

Available on backorder

Description

Specifikimet Teknike te Scanner Envy 1200

  • Desajni &; Projektim: D.Montemitro Design – SCANNER
  • CE category: B
  • Gjatesia. : 1200 cm
  • Gjeresia. : 380 cm
  • N ° persona : 18

Maksimum Fuqi Motorike per motoret e jashtem : 1200 hp, me 3 motore 400hp, ose 2 motore 600HP, ne rast se konfigurohet me motoret e brendshem mund te vendosen 2×380 hp.

MUNDESI FINACIMI LEASING NGA BANKA NESE PLOTESONI KUSHTET. 30% PARAPAGIM, VLERA E MBETUR ME KESTE MUJORE

*Cmimi i publikuar nuk perfshin motoret dhe aksesoret e mjetit, pa tvsh.

* Koha e pritjes 6 muaj nga beria e porosisë dhe pagesa e 30%

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SCANNER ENVY 1200 HT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *