SANDEFJORD SANDALS

114.99 

Description

No. 11791
SANDEFJORD SANDALS
These nautical sandals are featuring a dual compound EVA midsole for great comfort, stability and light-weight, whilst the rubber pads ensure additional traction in the forefoot and heel. The upper consists of adjustable, padded straps to provide that perfect fit and comfort.
Weight430g
Nr. 11791

Këto sandale detare kanë një shollë të mesit të dyfishtë EVA për komoditet të madh, stabilitet dhe peshë të lehtë, ndërsa jastëkët e gomës sigurojnë tërheqje shtesë në pjesën e përparme dhe thembra. Pjesa e sipërme përbëhet nga rripa të rregullueshëm dhe të mbushur për të siguruar atë përshtatje dhe rehati të përsosur.
Pesha: 430g

Madhësia e disponueshme: 41/ 8;  42.5/ 9
Ngjyra e disponueshme: 599 SAPPHIRE NA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SANDEFJORD SANDALS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *