SALT INSHORE JACKET

245.00 

Categories: ,

Description

SALT INSHORE JACKET
No.

30222
The salt inshore jacket is made for versatile use on the water, designed with the classic Helly Hansen® flag stripe.
The Salt Inshore Jacket is made for versatile use on the water. Designed with the classic Helly Hansen® flag stripe originating from the Helly Hansen® jackets used by the first Norwegian Whitbread entry, the Berge Viking. Constructed in HELLYTECH® Performance fabric 2 ply fabric, this jacket will keep you dry and designed with the right features for inshore sailing its is a perfect choice for an ore lightweight sailing jacket
Fiber ContentShell: 100% Polyamide. Lining: 100% Polyester. Lining 2: 100% Polyester
Care InstructionsClose hook and loop before washing, Close zippers before washing, Do not use fabric softener, Remove promptly from the washer, Some fading may occur on bright colors, Wash dark colors separately
Weight750g
FEATURES:
HELLY TECH® Performance
PFC Free DWR
Adjustable Cuffs
SOLAS-Approved Reflective Elements
2 Hand Pockets with Brushed Lining
Kill Cord D-Ring
One-Hand Adjustable Hem
Hanger Loop
Printed Flag Stripe Details
Printed HH® Logo
PERKTHIMI:
SALT INSHORE JACKET
NO.
30222
Xhaketa e kripës në breg është bërë për përdorim të gjithanshëm në ujë, e dizajnuar me shiritin klasik të flamurit Helly Hansen®.
Xhaketa Salt Inshore është bërë për përdorim të gjithanshëm në ujë. Dizenjuar me shiritin klasik të flamurit Helly Hansen® me origjinë nga xhaketat Helly Hansen® të përdorura nga hyrja e parë Norvegjeze Whitbread, Berge Viking. E ndërtuar në pëlhurë HELLYTECH® Performance pëlhurë me 2 shtresa, kjo xhaketë do t’ju mbajë të thatë dhe e projektuar me karakteristikat e duhura për lundrim në breg, është një zgjedhje perfekte për një xhaketë lundrimi të lehtë mineral.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliamide. Rreshtimi: 100% poliestër. Rreshtimi 2: 100% poliestër
Udhëzime për kujdesin: Mbyllni grepin dhe unazën përpara se të lani, Mbyllni zinxhirët para larjes, Mos përdorni zbutës rrobash, Hiqeni menjëherë nga rondele, Mund të ndodhë pak zbehje në ngjyrat e ndezura, Lani veçmas ngjyrat e errëta
Pesha: 750g
TIPARET
Performanca HELLY TECH®
DWR pa PFC
Pranga të rregullueshme
Elementë reflektues të miratuar nga SOLAS
2 xhepa dore me rreshtim të krehur
Kill Cord D-Ring
Fund i rregullueshëm me një dorë
Lak varëseje
Detaje të Shtypura të Shiritit të Flamurit
Logo e printuar HH®

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SALT INSHORE JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *