SALAD BOWL + SERVERS LUX – GOLD

43.99 

Description

16518

The Lux salad bowl made in MS, is ideal for pasta, salads or as a fruit bowl for its ample measures.
Methylstyrene is a high quality material, resistant to shock and unbreakable and with which we will avoid scratches

Perkthimi:

Sallata Lux e bërë në MS, është ideale për makarona, sallata ose si enë frutash për masat e saj të bollshme.
Metilstiren është një material i cilësisë së lartë, rezistent ndaj goditjeve dhe i pathyeshëm dhe me të cilin do të shmangim gërvishtjet.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SALAD BOWL + SERVERS LUX – GOLD”

Your email address will not be published. Required fields are marked *