RWB DOWN JACKET

265.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

RWB DOWN JACKET
No.

53641
Our warm RWB Down Jacket is the best combination of performance sports features and urban lifestyle design.
The RWB Down Jacket will keep you warm, comfortable and looking sharp all winter. The exterior has a PFC-free, water-repellent treatment – a win for you and the environment. The insulation is responsibly sourced, lightweight duck down. Extra features like an adjustable and detachable hood, plus adjustable hem, make your life easier. The RWB collection is a streamlined collection of everyday protective outerwear combining our performance-driven technologies with urban lifestyle designs. It’s inspired by our heritage creating gear for professionals in ski, outdoor and sailing.
Fiber ContentShell: 100% Polyester. Lining: 100% Polyamide. Lining 2: 100% Polyester. Insulation: 60% Duck Down, 40% Duck Feather. Insulation back body: 80% Polyester (Recycled), 20% Polyester
Weight: 880g
FEATURES
PFC Free DWR
RDS Down
YKK® zippers
Adjustable and detachable hood
Adjustable hem
Exclusive RWB concept’s badge
Back loop and zipper pullers
PERKTHIMI
RWB DOWN JACKET
NO
53641
Xhaketa jonë e ngrohtë RWB Down është kombinimi më i mirë i veçorive sportive të performancës dhe dizajnit të stilit urban të jetesës.
Xhaketa RWB Down do t’ju mbajë të ngrohtë, komode dhe të mprehtë gjatë gjithë dimrit. Pjesa e jashtme ka një trajtim pa PFC, të papërshkueshëm nga uji – një fitore për ju dhe mjedisin. Izolimi është me burim të përgjegjshëm, i lehtë. Veçoritë shtesë si një kapuç i rregullueshëm dhe i ndashëm, plus buzë të rregullueshme, e bëjnë jetën tuaj më të lehtë. Koleksioni RWB është një koleksion i efektshëm i veshjeve të jashtme mbrojtëse të përditshme që kombinon teknologjitë tona të bazuara në performancën me modelet e stilit të jetesës urbane. Është frymëzuar nga trashëgimia jonë e krijimit të pajisjeve për profesionistët në ski, natyrë dhe vela.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër. Veshja: 100% poliamide. Rreshtimi 2: 100% poliestër. Izolimi: 60% Duck Down, 40% Duck Feather. Izolimi i trupit të pasmë: 80% Poliester (i ricikluar), 20% Poliestër
Pesha: 880 g
TIPARET
DWR pa PFC
RDS Poshtë
Zinxhirë YKK®
Kapuç i rregullueshëm dhe i ndashëm
Fund i rregullueshëm
Distinktivi ekskluziv i konceptit RWB
Mbrapa unazore dhe tërheqëse me zinxhir

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RWB DOWN JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *