RS-Connect Helly Hansen

60.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

RS-Connect Helly Hansen

No. 20589
The Puma and Helly Hansen partnership with shift its direction this season from the ocean to the mountains. The AW21 collection explores new materials and techy fabrics and will feature a neutral and fresh color palette with pops of coral red. Introducing the RS-Connect. This addition to the RS family is inspired by the reinvention of creativity within the streetwear world.

Features

 • Mesh upper with nubuck and suede overlays
 • Reflective and molded formstrip printed branding on the heel tab
 • Reflective details on the upper and tongue
 • Neoprene tongue with printed logos
 • Co-branded sockliner
 • IMEVA sole.
 • PERKTHIM
 • RS-Connect Helly Hansen
  nr 20589
  Partneriteti Puma dhe Helly Hansen me ndryshimin e drejtimit të tij këtë sezon nga oqeani në male. Koleksioni AW21 eksploron materiale të reja dhe pëlhura moderne dhe do të shfaqë një gamë ngjyrash neutrale dhe të freskëta me ngjyra të kuqe koral. Prezantimi i RS-Connect. Kjo shtesë në familjen RS është frymëzuar nga rishpikja e krijimtarisë brenda botës së veshjeve të rrugës.
  Veçoritë
  Pjesa e sipërme rrjetë me veshje nubuck dhe kamoshi
  Markë e printuar me shirit reflektues dhe të derdhur në skedën e thembra
  Detaje reflektuese në pjesën e sipërme dhe gjuhën
  Gjuhë neoprene me logo të printuara
  Sockliner me markë të përbashkët
  IMEVA taban.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RS-Connect Helly Hansen”

Your email address will not be published. Required fields are marked *