ROLL UPS – EI VALVES

14.99 

Available on backorder

Category:

Description

465271

Our Zoggs Roll-Ups are perfect for kids learning to swim and building confidence in the water. The dual air chambers feature non-return safety valves which feature our Easy Inflate™ technology for quicker inflation and deflation. The Roll-Ups are easy to slip onto the arm and are designed to be inflated before they are put on the child. Perfect for holidays, these compact arm bands won’t take up too much space in your suitcase. Roll-Ups can be used in conjunction with other products such as a kickboard to work on kick technique, or can be used to provide support as children swim and play. Available in two sizes 1 – 6 years and 6 – 12 years.

PERKTHIMI:

Roll-up-et tona Zoggs janë perfekte për fëmijët që mësojnë të notojnë dhe krijojnë besim në ujë. Dhomat e dyfishta të ajrit kanë valvola sigurie pa kthim të cilat kanë teknologjinë tonë Easy Inflate™ për fryrje dhe deflacion më të shpejtë. Roll-up-et janë të lehta për t’u rrëshqitur në krah dhe janë krijuar për t’u fryrë përpara se t’i vihen fëmijës. Perfekte për pushime, këto shirita kompakte për krahët nuk do të zënë shumë hapësirë në valixhen tuaj. Roll-ups mund të përdoren në lidhje me produkte të tjera, si p.sh. një kickboard për të punuar në teknikën e goditjes, ose mund të përdoren për të ofruar mbështetje ndërsa fëmijët notojnë dhe luajnë. E disponueshme ne dy permasa 1 – 6 vjec dhe 6 – 12 vjec.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ROLL UPS – EI VALVES”

Your email address will not be published. Required fields are marked *