RIDER VEST

63.00 

Available on backorder

Description

RIDER VEST

No.

33820
Specially designed for dinghy and other sports on the water, this low-bulk, front zip entry, comfortable buoyancy aid has become a proven favorite.
Specially designed for dinghy and other sports on the water this low-bulk, front zip entry, comfortable buoyancy aid have become a proven favorite. Soft foam front for long-lasting comfort. PE foam at the back for added support, stability, and protection. Zipped front for quick and easy entry. This vest is certified by ISO 124025.
Fiber Content100% Polyamide
Weight550g
FEATURES
Low Bulk
Zipped Front Entry
PERKTHIMI:
JELEKE SHPETIMI
NO.
33820
I projektuar posaçërisht për gomone dhe sporte të tjera në ujë, kjo hyrje me zinxhir të përparmë me vëllim të ulët, ndihmës lëvizëse të rehatshme është bërë një preferuar i provuar.
E projektuar posaçërisht për gomone dhe sporte të tjera në ujë, kjo hyrje me zinxhir të përparmë me vëllim të ulët, ndihma e rehatshme e lëvizjes janë bërë një preferuar i provuar. Pjesa e përparme me shkumë të butë për rehati afatgjatë. Shkumë PE në pjesën e pasme për mbështetje, stabilitet dhe mbrojtje të shtuar. Përpara me zinxhir për hyrje të shpejtë dhe të lehtë. Ky jelek është i çertifikuar sipas ISO 124025.
Përmbajtja e fibrave: 100% poliamide
Pesha: 550g
TIPARET
Hapja e përparme me zinxhir

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RIDER VEST”

Your email address will not be published. Required fields are marked *