Rider Paddle Life Vest

95.00 

Available on backorder

Description

Rider Paddle Life Vest

34360
Specially designed for paddle sports, the Rider life vest is a low-bulk, easy-to-wear and comfortable buoyancy aid. A central front zipper makes it simple to put on and take off. It has soft foam front and a supportive back. The fabric is a durable Oxford nylon. You can adjust the fit at the waist and at the shoulders. This vest is certified to ISO 12402-5.
Details
Fiber content:

Shell: 100% Polyamide

Care Instructions:

Do not soak. Do not use fabric softener. Some fading may occur on bright colours.
Weight:600g
Features
  • Adjustable closure
  • HH® printed logo
  • Chest print
  • Adjustable waist
  • 50N Buoyancy
  • Durable Nylon Oxford Fabric
  • Adjustable shoulder straps

Perkthimi:

I projektuar posaçërisht për sportet me vozitje, jeleku i shpëtimit Rider është një ndihmës lëvizës me vëllim të ulët, që vishet lehtë dhe i rehatshëm. Një zinxhir qendror përpara e bën të thjeshtë vendosjen dhe heqjen. Ka shkumë të butë përpara dhe një mbrapa mbështetëse. Pëlhura është një najloni i qëndrueshëm i Oksfordit. Mund të rregulloni përshtatjen në bel dhe në shpatulla. Ky jelek është i çertifikuar sipas ISO 12402-5.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliamide
Udhëzimet e kujdesit:
Mos njomet. Mos përdorni zbutës të rrobave. Një zbehje mund të ndodhë në ngjyrat e ndezura.
Pesha:
600 gr
Veçoritë
Mbyllje e rregullueshme
Logo e printuar HH®
Shtrim gjoksi
Bel i rregullueshëm
50N Lëvizshmëri
Pëlhurë Najloni Oxford e qëndrueshme
Rripat e rregullueshëm të shpatullave

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rider Paddle Life Vest”

Your email address will not be published. Required fields are marked *