Sale!

RIB UV FAST DRY SHORT

108.99 

Categories: ,

Description

ABOUT

80438

These smart RIB UV Fast Dry Shorts look like a smart pair of shorts, but they conceal technical features. The fabric is fast drying to keep you comfortable and it shields you from the sun with UPF 40. A double belt loop allows you to securely attach a multi-tool pouch or camera case for when you are out and active.
COMPOSITION
Shell: 96% Polyamide, 4% Elastane
EXPLORE ALL FEATURES
• Fast drying stretch fabric for freedom of movement and active wear • Ultraviolet Protection Factor (UPF) of 40 to shield you in extended, moderate sun exposure • Two side pockets and a coin pocket and two rear patch pockets • Belt loops including a double belt loop for added durability for attaching items • Zip fly and button closure
CARE INSTRUCTION
Do not use biological washing detergent,Wash inside out,Wash separately
PERKTHIMI

RRETH

80438

Këto pantallona të shkurtra inteligjente RIB UV Fast Dry duken si një palë pantallona të shkurtra inteligjente, por ato fshehin veçori teknike. Pëlhura thahet shpejt për t’ju mbajtur rehat dhe ju mbron nga dielli me UPF 40. Një rrip i dyfishtë ju lejon të lidhni në mënyrë të sigurt një qese me shumë vegla ose këllëf kamerash kur jeni jashtë dhe aktiv.
PËRBËRJA
Predha: 96% poliamide, 4% elastan
EKSPLORO TË GJITHA KARAKTERISTIKAT
• Pëlhurë elastike me tharje të shpejtë për lirinë e lëvizjes dhe veshje aktive • Faktori i mbrojtjes ultraviolet (UPF) prej 40 për t’ju mbrojtur në ekspozim të zgjatur dhe të moderuar të diellit • Dy xhepa anash dhe një xhep monedhash dhe dy xhepa të mbështjelljes së pasme • Sythe rripi duke përfshirë një rrip të dyfishtë unazë për qëndrueshmëri të shtuar për lidhjen e artikujve • Mbyllja me zinxhir dhe butona
UDHËZIM PËR KUJDESIN
Mos përdorni detergjent larës biologjik, Lajeni nga brenda, Lani veçmas

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RIB UV FAST DRY SHORT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *