RECTANGULAR MELAMINE TRAY, MISTRAL

38.00 

Available on backorder

Description

The MISTRAL melamine tray is top quality and makes sure your meals and aperitifs are safe.

Easy to handle and carry, this melamine tableware piece has two holes for carrying and high sides to stop items falling off.

Perkthimi:

Tabaka me melamine MISTRAL është e cilësisë së lartë dhe siguron që ushqimet dhe aperitivët tuaj të jenë të sigurt.

Lehtë për t’u trajtuar dhe mbajtur, kjo pjesë e tavolinës melamine ka dy vrima për mbajtje dhe anët e larta për të parandaluar rënien e sendeve.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RECTANGULAR MELAMINE TRAY, MISTRAL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *