RASHGUARD SHIELD YOUTH

50.00 

Category:

Description

412463

DESCRIPTION

The Rash Guard Shield Youth is a protective short-sleeved shirt for youths aged between 8 and 13 years. It is made in elastic R-PET (recycled PET) and Spandex.
This t-shirt guarantees protection against the sun during watersports or during time on the beach.
The t-shirt’s cut and regular fit make it perfect for every shape.
The design is exclusive to Mares and the colors match the Combo Keewee Jr and Keewee Jr mask, sold separately.

The main features of the Rashguard Shield Youth are:
• Made in stretchy R-PET (recycled PET) and Spandex
• Quick drying
• T-shirt cut and regular fit
• Exclusive Mares design• Colors match the Combo Keewee Jr (411811) and Keewee Jr mask (411076)

PËRSHKRIM
Rash Guard Shield Youth është një këmishë mbrojtëse me mëngë të shkurtra për të rinjtë e moshës nga 8 deri në 13 vjeç. Është bërë në R-PET elastik (PET i ricikluar) dhe Spandex.
Kjo bluzë garanton mbrojtje nga dielli gjatë sporteve ujore ose gjatë kohës në plazh.
Prerja dhe përshtatja e rregullt e bluzës e bëjnë atë të përsosur për çdo formë.
Dizajni është ekskluziv për Mares dhe ngjyrat përputhen me maskën Combo Keewee Jr dhe Keewee Jr, të shitura veçmas.

Karakteristikat kryesore të Rinisë Rashguard Shield janë:
• Prodhuar në R-PET elastike (PET i ricikluar) dhe Spandex
• Tharje e shpejtë
• Prerje bluze dhe përshtatje e rregullt
• Dizajn ekskluziv Mares
• Ngjyrat përputhen me maskën Combo Keewee Jr (411811) dhe Keewee Jr (411076)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RASHGUARD SHIELD YOUTH”

Your email address will not be published. Required fields are marked *