RAPTOR HCB TITANIUM

46.48 

Available on backorder

Category:

Description

461085

The all new Raptor Goggle with mirrored lenses is ideal for direct sunshine/ bright conditions reducing glare & reflections of the sun, perfect for swimming outside.
The gaskets are patented HCB (Honeycomb) technology which have a hexagonal structure that reinforces the seal against pressure, whilst maintaining elasticity and softness for a lightweight, secure fit. This provides a comfortable and stable fit during diving, tumble turns and swim strokes
Whilst the functionality of this google is great, the styling is certainly also stand out. Its cool looking design is a show stopper!
Zoggs double band head straps also feature an easy adjust system, made using quality silicone for comfort and durability
Zoggs swimming goggles feature UV protection and anti-fog for a safer, clearer swim and longevity
Included components: 1 x goggle, 3 nose bridges

PERKTHIMI:

Syzet e reja Raptor me lente të pasqyruara janë ideale për rrezet e diellit direkte/ kushtet e shndritshme që reduktojnë shkëlqimin dhe reflektimet e diellit, perfekte për të notuar jashtë.
Guarnicionet janë të patentuara me teknologji HCB (Honeycomb) të cilat kanë një strukturë gjashtëkëndore që përforcon vulën kundër presionit, duke ruajtur elasticitetin dhe butësinë për një përshtatje të lehtë dhe të sigurt. Kjo siguron një përshtatje të rehatshme dhe të qëndrueshme gjatë zhytjes, rrotullimeve dhe goditjeve të notit
Përderisa funksionaliteti i këtij google është i mrekullueshëm, stili sigurisht që bie në sy. Dizajni i tij i lezetshëm është një ndalues i shfaqjes!
Rripat e kokës me brez të dyfishtë Zoggs kanë gjithashtu një sistem rregullues të lehtë, të bërë duke përdorur silikoni cilësor për rehati dhe qëndrueshmëri
Syzet e notit Zoggs përmbajnë mbrojtje UV dhe kundër mjegullës për një notim më të sigurt, më të qartë dhe jetëgjatësi
Komponentët e përfshirë: 1 x syze, 3 ura për hundë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RAPTOR HCB TITANIUM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *