RADIO BOSS-MARINE MR762 BRGB

232.84 

Available on backorder

Description

 5553417

Descrizione

Radio con lettore cd, retroilluminazione a 7 colori, fissi o a transizione automatica, App per dispositivi Android per il pieno controllo delle funzionalità. Bluetooth per vivavoce ed audio dal telefonino. Porta Usb e Aux sul frontalino (dietro un gommino di protezione). Slot per SD card dietro il frontalino estraibile. Lettore CD MP3/CD-R/CD-RW. Radio FM/AM con RDS.• Potenza 60W x 4 canali, N° 2 uscita preout RCA stereo. Dim. mm. 178 x 50 x165

Përshkrim

Radio me CD player, ndriçim i pasmë me 7 ngjyra, fiks ose me tranzicion automatik, Aplikacion për pajisjet Android për kontroll të plotë të funksioneve. Bluetooth për pa duar dhe audio nga telefoni celular. Porta USB dhe Aux në panelin e përparmë (prapa një doreze mbrojtëse). Vende për kartën SD pas ballores së ndashme. MP3 / CD-R / CD-RW CD player. Radio FM / AM me RDS • Fuqia 60W x 4 kanale, N ° 2 dalje paraprake stereo RCA. Dim Mm. 178 x 50 x 165

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RADIO BOSS-MARINE MR762 BRGB”

Your email address will not be published. Required fields are marked *