RADIO BOSS-MARINE MR1308UAB USB/SD/BT

142.00 

Available on backorder

Description

 5553414

Descrizione

Radio senza lettore cd. Con tecnologia bluetooth per ascoltare la musica del telefonino e rispondere alle chiamate utilizzando il microfono della radio e ascoltandosi dall’impianto di bordo. Sintonizzatore AM/FM con RDS. Riproduzione di MP3. Potenza uscita 50Wx4 su 4 ohm. Ingresso USB e AUX-IN sul frontalino e sd card a 32 gb dietro al frontalino. N° 1 uscita preout RCA stereo. Telecomando IR compreso. Frontalino estraibile resistente UV.

Unità di misura N

Përshkrim Radio pa cd player. Me teknologjinë Bluetooth për të dëgjuar muzikë të telefonit celular dhe për t’iu përgjigjur thirrjeve duke përdorur mikrofonin e radios dhe duke dëgjuar veten nga sistemi i bordit. Sintonizuesi AM / FM me RDS. Rishikimi MP3. Fuqia dalëse 50Wx4 në 4 ohm. Hyrja USB dhe AUX-IN në panelin e përparmë dhe karta SD 32 GB prapa panelit të përparmë. N ° 1 para-dalje stereo RCA. Përfshihet telekomanda IR. Pamja e përparme e rezistueshme ndaj rrezeve UV.

Njësia e masës N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RADIO BOSS-MARINE MR1308UAB USB/SD/BT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *