PUMA x Helly Hansen Tight W

90.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

PUMA x Helly Hansen Tight W

No.

20578

Step out of your everyday routine and into these essential workout tights with performance inspired detailing.

The PUMA x HELLY HANSEN Run Tight isn’t along for the ride. This high-performance piece is here to support you. It’s made with dryCELL to wick away sweat, 360 reflectivity for full visibility in low-light, and an adjustable waistband for the perfect fit every time you get out there. For convenience, you get a back-zip pocket for secure storage and zippers at the ankles for easy on-and-off.
Select size:

DRY: Highly functional dryCELL materials draw moisture away from the skin to keep you dry and comfortable.
COMFORT: Flatlock stitching decreases friction and increases comfort during exercise.
VISIBILITY: REFLECTIVITY: strategically placed, reflective hits for running in low light conditions.
MOVEMENT: Waistband-zip pocket offers a secure storage solution on the move.

Fiber Content:89% polyester, 11% elastane

PERKTHIMI

PUMA x Helly Hansen Tight W
NO

20578
Dilni nga rutina juaj e përditshme dhe futuni në këto geta thelbësore për stërvitje me detaje të frymëzuara nga performanca.

PUMA x HELLY HANSEN Run Tight nuk është i përshtatshëm për udhëtim. Kjo pjesë me performancë të lartë është këtu për t’ju mbështetur. Është bërë me dryCELL për të larguar djersën, reflektim 360 për shikueshmëri të plotë në dritë të ulët dhe një brez të rregullueshëm të belit për përshtatje të përsosur sa herë që dilni atje. Për lehtësi, ju merrni një xhep me zinxhir të pasmë për ruajtje të sigurt dhe zinxhirë në kyçet e këmbëve për ndezje dhe fikje të lehtë.

MASAT E DISPONUESHME

THARJA: Materialet e thata CELL shumë funksionale largojnë lagështinë nga lëkura për t’ju mbajtur të thatë dhe të rehatshëm.
KOMFORTI: Qepjet e sheshta ul fërkimin dhe rrit rehatinë gjatë stërvitjes.
DUKSHMËRIA: REFLEKTIVITETI: goditje reflektuese të vendosura në mënyrë strategjike për vrapim në kushte me dritë të ulët.
LËVIZJA: Xhepi me rrip beli ofron një zgjidhje të sigurt ruajtjeje në lëvizje.
Përmbajtja e fibrave:
89% poliester, 11% elastan

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PUMA x Helly Hansen Tight W”

Your email address will not be published. Required fields are marked *