PREDATOR

32.90 

Available on backorder

Description

PREDATOR

461037
Get ready to experience our best fit yet, with our Predator swimming goggles. As no two faces are the same, we have introduced two different sizes into their Predator range of goggles; Regular Profile Fit, and Smaller Profile Fit. Coupled with our new Advanced Ultra-Fit™ gasket for exceptional comfort, Predator goggles now fit more faces than ever before.

Predator goggles are ideal for the versatile swimmer. Excelling indoors, these goggles can also hold their own outside with UV protection and anti-fog equipped. The pair are also sporting a pulley adjust system on the double strap, so there won’t be any time wasted fitting your goggles when you can quickly adjust the fit and jump straight in. Featuring the iconic WIRO frame look and original predator colours, they undisputedly look great too. That’s always a bonus. 

Perkthimi:

Bëhuni gati të përjetoni përshtatjen tonë më të mirë deri më tani, me syzet tona të notit Predator. Duke qenë se nuk ka dy fytyra të njëjta, ne kemi futur dy madhësi të ndryshme në gamën e syzeve të tyre Predator; Përshtatja e rregullt e profilit dhe përshtatja e profilit më të vogël. Së bashku me guarnicionin tonë të ri Advanced Ultra-Fit™ për rehati të jashtëzakonshme, syzet Predator tani i përshtaten më shumë fytyrave se kurrë më parë.

Syzet e grabitqarit janë ideale për notarët e gjithanshëm. Duke shkëlqyer në ambiente të mbyllura, këto syze mund të qëndrojnë edhe jashtë me mbrojtje UV dhe të pajisura kundër mjegullës. Çifti kanë gjithashtu një sistem të rregullimit të rrotullës në rripin e dyfishtë, kështu që nuk do të humbni kohë për montimin e syzeve tuaja kur mund të rregulloni shpejt përshtatjen dhe të hidheni drejt. Duke shfaqur pamjen ikonë të kornizës WIRO dhe ngjyrat origjinale të grabitqarit, ato padiskutim duken gjithashtu të shkëlqyera. Ky është gjithmonë një bonus.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PREDATOR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *