PREDATOR TITANIUM

45.99 

Available on backorder

Category:

Description

PREDATOR TITANIUM

461065

Get ready to experience our best fit yet, with our Predator Titanium swimming goggles. As no two faces are the same, we have introduced two different sizes into their Predator range of goggles; Regular Profile Fit, and Smaller Profile Fit. Coupled with our new Advanced Ultra-Fit™ gasket for exceptional comfort, Predator goggles now fit more faces than ever before.

Sporting a titanium lens, these goggles are ideal for high-level light and reducing glare from the sun. They also feature a double strap design with a pulley adjust system, so not only are they quick and easy to put on, but they will stay in place throughout your swim.

Perkthimi:

Bëhuni gati të përjetoni përshtatjen tonë më të mirë deri më tani, me syzet tona të notit Predator Titanium. Duke qenë se nuk ka dy fytyra të njëjta, ne kemi futur dy madhësi të ndryshme në gamën e syzeve të tyre Predator; Përshtatja e rregullt e profilit dhe përshtatja e profilit më të vogël. Së bashku me guarnicionin tonë të ri Advanced Ultra-Fit™ për rehati të jashtëzakonshme, syzet Predator tani i përshtaten më shumë fytyrave se kurrë më parë.

Me një lente titani, këto syze janë ideale për dritë të nivelit të lartë dhe reduktimin e shkëlqimit nga dielli. Ato përmbajnë gjithashtu një dizajn me rrip të dyfishtë me një sistem rregullimi të rrotullës, kështu që jo vetëm që vendosen shpejt dhe lehtë, por do të qëndrojnë në vend gjatë notit tuaj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PREDATOR TITANIUM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *