PREDATOR POL ULTRA

54.90 

Available on backorder

Description

PREDATOR POL ULTRA

461058
If you’re looking for one goggle to do it all, then our new Polarized Ultra Predator Goggle is for you. This legendary fitting goggle with polarized lens is now available in Regular & Smaller Fit plus features our new Advanced Ultra Fit gasket for a softer & more comfortable fit.
Perkthim:
Nëse jeni duke kërkuar për një syze për t’i bërë të gjitha, atëherë syzet tona të reja Polarized Ultra Predator janë për ju. Kjo syze legjendare e përshtatshme me lente të polarizuara është tani e disponueshme në Regular & Smaller Fit plus përmban guarnicionin tonë të ri Advanced Ultra Fit për një përshtatje më të butë dhe më të rehatshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PREDATOR POL ULTRA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *