PREDATOR FLEX

39.24 

Available on backorder

Category:

Description

461041

Get ready to experience our Best Fit Yet, with our Predator Flex swimming goggles. The Predator Flex range offers unrivalled comfort and fit, thanks to the use of 3D flexpoints for enhanced frame flexibility and a customised fit.

As no two faces are the same, we have introduced two different sizes; Regular Profile Fit, and Smaller Profile Fit. Coupled with their new Advanced Ultra-Fit™ gasket, for exceptional comfort, our Predator goggles now fit more faces than ever before.

You won’t even realise you’re wearing goggles with our clear lens Predator goggles. Not only do the curved lenses feature 180-degree vision, but they’re impregnated with anti-fog technology. Get ready to see clearer than ever before on your training session.

PERKTHIMI:

Bëhuni gati për të përjetuar përshtatjen tonë më të mirë, me syzet tona të notit Predator Flex. Gama e Predator Flex ofron rehati dhe përshtatje të pakrahasueshme, falë përdorimit të pikave të përkuljes 3D për fleksibilitet të zgjeruar të kornizës dhe një përshtatje të personalizuar.

Duke qenë se nuk ka dy fytyra të njëjta, ne kemi prezantuar dy madhësi të ndryshme; Përshtatja e rregullt e profilit dhe përshtatja e profilit më të vogël. Së bashku me guarnicionin e tyre të ri Advanced Ultra-Fit™, për rehati të jashtëzakonshme, syzet tona Predator përshtaten tani më shumë fytyra se kurrë më parë.

Ju as nuk do ta kuptoni se po mbani syze me syzet tona të qarta Predator. Jo vetëm që lentet e lakuar kanë vizion 180 gradë, por ato janë të mbarsura me teknologji kundër mjegullës. Bëhuni gati për të parë më qartë se kurrë më parë në seancën tuaj të trajnimit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PREDATOR FLEX”

Your email address will not be published. Required fields are marked *