PREDATOR FLEX POLARIZED ULTRA

65.00 

Description

PREDATOR FLEX POLARIZED ULTRA

461046

Predator-Get ready to experience our Best Fit Yet, with our Predator Flex Polarized Ultra swimming goggles. The Predator Flex range offers unrivalled comfort and fit, thanks to the use of 3D flexpoints for enhanced frame flexibility and a customised fit. Now available in two different sizes (Regular Profile Fit, and Smaller Profile Fit), the Predator Flex Polarized Ultra goggles now fit more faces than ever before. Our Advanced Ultra-Fit™ gasket provides exceptional comfort, using 10% softer silicone to give a lighter feel. The copper Polarized Ultra lenses filter harmful blue rays to prevent eye fatigue in bright & low light. They make the perfect partner for open water swims or a regular training session at your local pool, in all light conditions. There’s no need to worry about fogging either, with anti-fog technology for exceptional moisture control and clarity.

Perkthimi:

Bëhuni gati për të përjetuar përshtatjen tonë më të mirë, me syzet tona të notit Predator Flex Polarized Ultra. Gama e Predator Flex ofron rehati dhe përshtatje të pakrahasueshme, falë përdorimit të pikave të përkuljes 3D për fleksibilitet të zgjeruar të kornizës dhe një përshtatje të personalizuar. Tani të disponueshme në dy madhësi të ndryshme (Përshtatje e rregullt e profilit dhe përshtatje me profil më të vogël), syzet Predator Flex Polarized Ultra tani i përshtaten më shumë fytyrave se kurrë më parë. Guarnicioni ynë Advanced Ultra-Fit™ ofron rehati të jashtëzakonshme, duke përdorur silikon 10% më të butë për të dhënë një ndjesi më të lehtë. Lentet e polarizuara ultra të bakrit filtrojnë rrezet e dëmshme blu për të parandaluar lodhjen e syve në dritë të ndritshme dhe të ulët. Ata bëjnë partnerin e përsosur për notin në ujë të hapur ose një seancë të rregullt stërvitore në pishinën tuaj lokale, në të gjitha kushtet e dritës. Nuk ka nevojë të shqetësoheni as për mjegullimin, me teknologjinë kundër mjegullës për kontroll dhe qartësi të jashtëzakonshme të lagështirës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PREDATOR FLEX POLARIZED ULTRA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *