PLASTIFIED TABLECLOTH 115×100 COASTAL

51.99 

Available on backorder

Description

28402

This resin tablecloth Coastal collection, is not rigid plastic tablecloth. Thanks to its innovative resin finish, the tablecloth is waterproof but soft to the touch, avoiding stains penetrate into the fabric. Modern and fresh design is ideal as nautical accessory to your crockery, melamine & unbreakable glassware. Available in two different sizes and colors

PERKTHIMI

28402

Kjo mbulesë tavoline rrëshirë koleksioni bregdetar, nuk është mbulesë tavoline e ngurtë plastike. Falë përfundimit të saj inovativ me rrëshirë, mbulesa e tavolinës është e papërshkueshme nga uji, por e butë në prekje, duke shmangur depërtimin e njollave në pëlhurë. Dizajni modern dhe i freskët është ideal si aksesor detar për enët tuaja, melaminën dhe qelqet e pathyeshme. E disponueshme ne dy permasa dhe ngjyra te ndryshme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PLASTIFIED TABLECLOTH 115×100 COASTAL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *