PITCHER MOON – ICE

49.99 

Available on backorder

Description

16403

The Moon water jug is made of MS. Methylstyrene is a high quality material, resistant to shock and unbreakable and with which we will also avoid scratches.

Perkthimi
Enë me ujë të Hënës është bërë nga MS. Metilstiren është një material i cilësisë së lartë, rezistent ndaj goditjeve dhe i pathyeshëm dhe me të cilin do të shmangim edhe gërvishtjet.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PITCHER MOON – ICE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *