PITCHER MOON – BLUE

29.00 

Available on backorder

Description

16443

The Moon water pitcher is made of MS. Methylstyrene is a high quality material, resistant to shocks and unbreakable and with which we will also avoid scratches.

Perkthimi

Shtamba e ujit të Hënës është bërë nga MS. Metilstiren është një material cilësor, rezistent ndaj goditjeve dhe i pathyeshëm dhe me të cilin do të shmangim edhe gërvishtjet.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PITCHER MOON – BLUE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *