PIRELLI 50 Mercury 2x600HP Outboard

880,000.00 

Available on backorder

Description

SPECIFIKIME

MODELI: PIRELLI 50

GJENDJA: E RE

GJATËSIA: 15.20 MT

GJERËSIA: 4.7 MT

VITI: 2024

MOTORE: 2 × 600 HP MERCURY

AKSESORË: FULL OPTION

DOREZIMI: MAJ 2024

Varka me motor Tecnorib Pirelli 50 prodhohet nga marka Tecnorib që nga viti 2022. Tecnorib Pirelli 50 është një varkë RIB 15.20 metra me anët e fryra me 1 kabinë mysafirësh dhe dramë 1.20 metra. Varka me motor me material vetrorezine / grp ka klasën e certifikimit CE (B) dhe mund të shkojë deri ne 200 milje nga vija bregdetare.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PIRELLI 50 Mercury 2x600HP Outboard”

Your email address will not be published. Required fields are marked *