PIRELLI 35 Inboard Mercruiser 2x350HP 6.2 DTS

374,000.00 

Style

The PIRELLI 35 lines are the right evolution of the style and philosophy of the maxi rib PIRELLI designed by the Mannerfelt Design Team. Sportiness and clean lines give it a unique elegance that can charm anyone.

STILI

Linjat PIRELLI 35 janë evolucioni i duhur i stilit dhe filozofisë së kategorisë se gomoneve maxi PIRELLI të projektuar nga Ekipi i Projektuesve Mannerfelt. Sportiviteti dhe linjat e pastra i japin një elegancë unike që mund të magjepsë këdo.

Description

SPECIFIKIME

MODELI: PIRELLI 35 Inboard Mercruiser 2x350HP 6.2 DTS

GJENDJA: E RE

GJATËSIA: 11 MT

GJERËSIA: 3.8 MT

VITI: 2022

MOTORE: 2 × 350 HP MERCRUISER

AKSESORË: FULL OPTION

DOREZIMI: MAJ 2023

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PIRELLI 35 Inboard Mercruiser 2x350HP 6.2 DTS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *