Pilotina Belingardo 6 mt

19,900.00 

Description

Shitet Pilotina Belingardo 2010, e gjatë 6 mt me 1 motor kryesor Suzuki viti 2016 kater kohesh, me 300 ore pune dhe nje ndihmes Suzuki 6 hp. Mjeti sapo ka bere servis te plote (lucidim, antivegjetative, vaj filtra te 2 motoret dhe është gati per sezonin me dokumente te rregullta dhe te saporinovuara. Disponon radio fikse VHF, Navigator 9 polsh me mates thellesie, tregues peshku dhe harta gps, sistem audio boss me telekomande dhe Bluetooth. Disponon dhe pajisje shpetimi. Mban deri ne 6 persona ne kushte komode.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pilotina Belingardo 6 mt”

Your email address will not be published. Required fields are marked *