MELAMINE DINNER PLATE HARMONY – MARE, 6 PC

49.00 

Available on backorder

Description

13001

The melamine plate with coral decoration is ideal as a kitchenware piece for boats.
These ultra-resistant dishes are made of 100% melamine but resemble earthenware; a light decoration on the border lends a delicate appearance to the dishes. Harmony is an unbreakable melamine kitchenware set available in several colours. All pieces are made of high density melamine, drop-proof and dishwasher-safe. Thanks to its resistance and practicality, it’s perfect as nautical kitchenware.

Perkthimi:

Pjata melamine me dekorim koral është ideale si një enë kuzhine për varkat.
Këto pjata ultra-rezistente janë prej 100% melamine, por ngjajnë me enët prej balte; një dekorim i lehtë në buzë u jep një pamje delikate pjatave. Harmony është një grup enë gatimi melamine i pathyeshëm i disponueshëm në disa ngjyra. Të gjitha pjesët janë bërë nga melamine me densitet të lartë, rezistente ndaj rënies dhe të sigurt për larje enësh. Falë rezistencës dhe prakticitetit të tij, është i përsosur si enë gatimi detare.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE DINNER PLATE HARMONY – MARE, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *