PARABORDO PIATTO MM.490X180X50H

45.85 

Categories: ,

Description

 P14518

Descrizione

Parabordo in schiuma EVA rivestito da due lastre in PE. Di forma rettangolare. Non lascia segni sullo scafo. Offre un eccellente resistenza e assorbimento agli urti. Facile da stivare in un gavone. Può anche essere usato come cuscino per sedersi o per inginocchiarsi. Completo di cinghia e cima di fissaggio.

Unità di misura N
Përshkrim

Mbrojtës shkumë EVA i mbuluar me dy fletë PE. Në formë drejtkëndëshe. Nuk lë shenja në byk. Ofron rezistencë të shkëlqyeshme dhe thithjen e goditjeve. Lehtë për tu vendosur në një dollap me kyç. Mund të përdoret gjithashtu si jastëk për ulje ose gjunjëzim. Plotësoni me rrip dhe litar fiksues.

Njësia matëse N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PARABORDO PIATTO MM.490X180X50H”

Your email address will not be published. Required fields are marked *