PARABORDO A SCALETTA

75.14 

Available on backorder

Description

 1515063

Descrizione

Parabordo a scaletta di colore bianco, proteggono lo scafo e si utilizzano come scalette per facilitare la risalita a bordo, gradini 2. dim mm. 550 x 250 x 120.

Përshkrim

Parafango e bardhë e shkallëve, mbrojnë bykun dhe përdoren si shkallë për të lehtësuar hipjen, hapat 2. mm e zbehtë. 550 x 250 x 120.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PARABORDO A SCALETTA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *