OVAL MELAMINE PLATTER SET, LIVING, 2 PCS

39.99 

Available on backorder

Description

18009

Practical set of two oval platters in two sizes.
This product is made of high quality melamine and goes with other melamine accessories from the same collection

Perkthimi

.Set praktik me dy pjata ovale në dy madhësi.
Ky produkt është bërë nga melamine me cilësi të lartë dhe shkon me aksesorë të tjerë melamine nga i njëjti koleksion

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OVAL MELAMINE PLATTER SET, LIVING, 2 PCS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *