OROLOGIO QUATIX 6

700.00 

Available on backorder

Description

5602638

Descrizione

Il rivoluzionario quatix 6 è dotato di un GPS ad alta sensibilità, barometro, altimetro, bussola elettronica su 3 assi, è lo smartwatch multisport di ultima generazione che fornisce una serie incredibile di funzioni dedicate esclusivamente al mondo della nautica come il controllo e la visualizzazione in remoto delle apparecchiature di bordo, Garmin e Fusion®, supporto della cartografia BlueChart® g3, funzioni specifiche per la navigazione a vela, informazioni sulle maree, funzione MOB (man overboard) e molto altro ancora. E’ stato progettato pensando anche agli atleti, dispone di innumerevoli profili multisport indoor ed outdoor e per chi volesse una base musicale su cui allenarsi, basta semplicemente caricare i brani preferiti ed ascoltarli tramite auricolari con tecnologia Bluetooth. Il quatix 6 si arricchisce anche di funzione Garmin Pay per velocizzare i pagamenti con sistema contactless, in aggiunta, la versione Solar è in grado di sfruttare l’energia della luce per non porre limite alle tue attività. Cinturino in silicone Captain Blue.

Unità di Misura

N
Perkthimi:
Revolucionar quatix 6 është i pajisur me një ndjeshmëri të lartë GPS, barometër, lartësimatës, busull elektronike në 3 akse, është ora inteligjente e gjeneratës së fundit multisport që siguron një seri të jashtëzakonshme funksionesh të dedikuara ekskluzivisht për botën detare siç është kontrolli dhe ekrani në telekomandë të pajisjeve në bord, Garmin dhe Fusion®, mbështetje për hartografinë BlueChart® g3, funksione specifike për lundrimin me vela, informacione për baticat, funksionin MOB (njeriu në bord) dhe shumë më tepër. Gjithashtu u krijua duke pasur parasysh atletët, ka profile të panumërta të brendshme dhe të jashtme për shumë sporte dhe për ata që duan një pistë mbështetëse mbi të cilën të stërviten, thjesht ngarkoni këngët tuaja të preferuara dhe dëgjojini ato përmes kufjeve me teknologjinë Bluetooth. Quatix 6 është gjithashtu i pasuruar me funksionin Garmin Pay për të shpejtuar pagesat me sistemin pa kontakt, përveç kësaj, versioni Solar është në gjendje të shfrytëzojë energjinë e dritës për të mos kufizuar aktivitetet tuaja. Rrip silikoni Captain Blue.
Njesia Matse:
N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OROLOGIO QUATIX 6”

Your email address will not be published. Required fields are marked *