OKAPI ATS

128.00 

Categories: ,

Description

OKAPI ATS

No.

11686
The Okapi ATS is a versatile, breathable, and quick-drying all-terrain sneaker. This lightweight approach shoe offers great traction, stability, and cushioning.
Fiber ContentOuter: mesh. Lining: mesh. Sole: rubber
AVAILABLE SIZE
42.5
FEATURES
Upper: HH® Max-Vent, HH® Quick Dry, HH® Lite-Frame, Flowknit, HH® Pro Guard
Midsole: HH® Power-Stride, HH® Max-Comfort Insole, Antimicrobial
Outsole: HH® Max-Grip, HH® Tough-Wear
PERKTHIMI:
OKAPI ATS
NO.
11686
Okapi ATS është një atlete e gjithanshme, që merr frymë dhe thahet shpejt për të gjithë terrenin. Kjo këpucë e lehtë afruese ofron tërheqje, stabilitet dhe mburrje të madhe.
Përmbajtja e fibrave: E jashtme: rrjetë. Rreshtimi: rrjetë. E vetmja: gome
MASAT E DISPONUESHME
42.5
TIPARET
Pjesa e sipërme: HH® Max-Vent, HH® Quick Dry, HH® Lite-Frame, Flowthur, HH® Pro Guard
Shtolë e mesme: HH® Power-Stride, HH® Max-Comfort shtrojë, Antimicrobial
Sholla e jashtme: HH® Max-Grip, HH® Tough-Wear

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OKAPI ATS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *