ODIN WINDPROOF LINER

74.00 

Available on backorder

Category:

Description

ODIN WINDPROOF LINER
No.

67119

A breathable and wind-blocking glove liner for rugged winter days.

Our glove liners add an extra layer of protection to keep your hands warm on cold outdoor adventures. They’re the perfect base layer, made with a wind-blocking synthetic softshell.
Fiber ContentShell: 94% Polyester, 6% Elastane:Shell 2: 55% Polyamide, 45% Polyurethane.Shell 3: 95% Polyamide, 5% Elastane.
Weight252g
FEATURES
Wind blocking softshell main fabric
PERKTHIMI

DOREZA ODIN KUNDRA ERES

NO

67119
Një mbështjellës dorezash me frymëmarrje dhe që bllokon erën për ditët e vështira të dimrit.

Veshjet tona të dorezave shtojnë një shtresë shtesë mbrojtjeje për t’i mbajtur duart tuaja të ngrohta në aventurat e ftohta në natyrë. Ato janë shtresa e përsosur bazë, e bërë me një guaskë të butë sintetike që bllokon erën.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 94% poliestër, 6% elastan: guaskë 2: 55% poliamid, 45% poliuretani. guaska 3: 95% poliamid, 5% elastan.
Pesha: 252 g
TIPARET
Pëlhurë kryesore e softshell që bllokon erën

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ODIN WINDPROOF LINER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *