ODIN STRETCH HOODED INSULATOR JACKET

276.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

ODIN STRETCH HOODED INSULATOR JACKET

No.

62833
Warm, windproof, water-resistant—this insulated jacket uses incredibly lightweight and highly compressible Primaloft® Gold Active + to keep you warm while you move mountains.
We paired ultrawarm and lightweight Primaloft® Gold Active + insulation with stretchy fabric to make the most comfortable insulated jacket. It will keep you snug in the cold no matter what adventure you embark on.
Fiber ContentShell: 100% Polyamide. Shell 2: 50% Polyamide, 41% Polyester, 9% Elastane. Lining: 86% Polyester, 14% Elastane. Insulation: 55% Polyester (Recycled), 45% Polyester
Care InstructionsClose zippers before washing, Do not iron on print, Do not use fabric softener, Do not wring, Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment, Tumble dry until completely dry, Tumble dry with dryer balls
Weight: 570g
FEATURES
Lightweight 30D Fabric
4-Way Stretch Fabric
Stretch Lining
Primaloft® Gold Active + 80g Stretch Insulation
Full Inner Front Placket
YKK® Zippers
Seamless Underarm Stretch Panels
Hood with Sculpted Brim
Soft Edge Band Around Hood and Cuffs
Hi Vis Details
PERKTHIMI
ODIN STRETCH HOODED INSULATOR JACKET
NO
62833
E ngrohtë, e papërshkueshme nga era, rezistente ndaj ujit—kjo xhaketë e izoluar përdor Primaloft® Gold Active + tepër të lehtë dhe shumë të ngjeshshme për t’ju mbajtur ngrohtë ndërsa lëvizni malet.
Ne çiftuam izolimin ultra të ngrohtë dhe të lehtë Primaloft® Gold Active + me pëlhurë elastike për të bërë xhaketën më të rehatshme të izoluar. Do t’ju mbajë të qetë në të ftohtë, pavarësisht se në çfarë aventure do të filloni.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliamide. Shell 2: 50% poliamid, 41% poliestër, 9% elastan. Veshja: 86% Poliester, 14% Elastan. Izolimi: 55% poliestër (i ricikluar), 45% poliestër
Udhëzime për kujdesin: Mbyllni zinxhirët përpara se të lani, Mos hekurosni në printim, Mos përdorni zbutës rrobash, Mos e shtrydhni, Veshjet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, Thajeni deri sa të thahet plotësisht, Thajeni me topa tharëse
Pesha: 570 g
TIPARET
Pëlhurë e lehtë 30D
Pëlhurë Stretch me 4 drejtime
Stretch Lining
Primaloft® Gold Active + 80g izolim shtrirjeje
Pllakë e plotë e brendshme e përparme
Zippers YKK®
Panele shtrirjeje pa probleme nën sqetull
Kapuç me buzë të skalitur
Shirit me buzë të buta rreth kapuçit dhe prangave
Përshëndetje Vis Detajet

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ODIN STRETCH HOODED INSULATOR JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *