ODIN POWER STRETCH 1/2 ZIP

192.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

ODIN POWER STRETCH 1/2 ZIP

No.

49416
A comfortable and high-performance pullover with soft Polartec® power-stretch fabric.
We made this flexible layer with soft, warm Polartec® and stretch capability so you can move fast without restraint. It’s breathable, and quick-dry too. Bonus: it’s made from 80% recycled materials.
Fiber ContentShell: 84% Polyester (Recycled), 16% Elastane
Care InstructionsClose zippers before washing

Select size:

Weight513g
FEATURES
bluesign approved product
Recycled Content
Polartec® Power Stretch Fabric
PERKTHIMI:
ODIN POWER STRETCH 1/2 ZIP
NO
49416
Një pulovër i rehatshëm dhe me performancë të lartë me pëlhurë të butë Polartec® me shtrirje.
Ne e bëmë këtë shtresë fleksibël me Polartec® të butë, të ngrohtë dhe aftësi shtrirjeje, në mënyrë që të mund të lëvizni shpejt pa kufizim. Është me frymëmarrje, dhe gjithashtu thahet shpejt. Bonus: është bërë nga 80% materiale të ricikluara.
Përmbajtja e fibrave: guaskë: 84% poliestër (i ricikluar), 16% elastan
Udhëzime për kujdesin: Mbyllni zinxhirët përpara se të lani

MASAT E DISPONUESHME

Pesha: 513 g
TIPARET
produkt i miratuar nga bluesign
Përmbajtje e ricikluar
Polartec® Power Stretch Pëlhurë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ODIN POWER STRETCH 1/2 ZIP”

Your email address will not be published. Required fields are marked *