NON SLIP WINE GLASS LIVING, 6 PCS

65.99 

Description

18104

The Living Non-Slip wine glass is sleek and stylish with a coral blue design.

Made of Tritan™, an unbreakable plastic material, the wine glass is highly resistant to falls and looks like glass.

Perkthimi:

Gota e verës Living Non-Slip është e hijshëm dhe elegante me një dizajn blu koralesh.

E bërë nga Tritan, një material plastik i pathyeshëm, gota e verës është shumë rezistente ndaj rrëzimeve.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NON SLIP WINE GLASS LIVING, 6 PCS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *