NON SLIP MAT WELCOME ON BOARD – BROWN

68.75 

Category:

Description

41218

The WELCOME ON BOARD non-slip mat in a half moon shape is made of high quality carpet that is ultra-resistant to the sun’s rays and therefore comes with a 3 year guarantee.

Tapeti WELCOME ON BOARD në formë gjysmë hëne është bërë me qilim me cilësi të lartë që është ultra-rezistent ndaj rrezeve të diellit dhe prandaj vjen me një garanci 3 vjeçare.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NON SLIP MAT WELCOME ON BOARD – BROWN”

Your email address will not be published. Required fields are marked *