NON SLIP CHAMPAGNE GLASS LIVING, 6 PCS

70.00 

Description

18105

The Living non-slip champagne glass is elegant and stylish with a subtle blue design.

Made of Tritan™, an unbreakable plastic material, the wine glass is highly resistant to falls and looks like glass.

Perkthimi:

Gota e shampanjës Living pa rrëshqitje është elegante dhe me stil me një dizajn delikate blu.

E bërë nga Tritan™, një material plastik i pathyeshëm, gota e verës është shumë rezistente ndaj rrëzimeve dhe duket si xhami.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NON SLIP CHAMPAGNE GLASS LIVING, 6 PCS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *