NON SLIP CHAMPAGNE FLUTE WELCOME ON BOARD, 6 PC

65.99 

Available on backorder

Description

27105

The WELCOME ON BOARD champagne flute is highly stable thanks to its non-slip base. It is made of TRITAN™. This material is practically unbreakable and with its shine and transparency it will bring elegance to your table as well as remaining secure during meals.

The collection of non-slip glasses includes the Wine Glass, Champagne Flute and Water and Beverage glasses, which all match the other accessories in non-slip tableware in high quality melamine with an unmistakable nautical style.

Gota e shampanjës WELCOME ON BOARD është shumë i qëndrueshëm falë bazës së tij që nuk rrëshqet. Është bërë nga TRITAN™. Ky material është praktikisht i pathyeshëm dhe me shkëlqimin dhe transparencën e tij do të sjellë elegancë në tryezën tuaj si dhe do të mbetet i sigurt gjatë vakteve.

Koleksioni i gotave jo të rrëshqitshme përfshin gotat e verës, goten e shampanjës dhe gotat e ujit dhe pijeve, të cilat të gjitha përputhen me aksesorët e tjerë në enët e tavolinës që nuk rrëshqasin në melaminë të cilësisë së lartë me një stil të pagabueshëm detar.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NON SLIP CHAMPAGNE FLUTE WELCOME ON BOARD, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *