NON SLIP CHAMPAGNE FLUTE BALI, 6 PC

52.00 

Available on backorder

Description

The BALI champagne flute is elegant and sophisticated to give a special touch to your celebrations.

Made of Tritan™ , an unbreakable plastic material, the champagne flute is highly shock-proof and resembles real glass. Like the rest of the pieces, it has been designed to match the melamine tableware so you can enjoy a sophisticated and elegant table as if you were at home.

Perkthimi:

Flauti i shampanjës BALI është elegant dhe i sofistikuar për t’i dhënë një prekje të veçantë festimeve tuaja.

E bërë nga Tritan™, një material plastik i pathyeshëm, flauti i shampanjës është shumë i qëndrueshëm ndaj goditjeve dhe i ngjan xhamit të vërtetë. Ashtu si pjesa tjetër e pjesëve, ajo është projektuar për t’u përshtatur me enët e tavolinës melamine, kështu që ju mund të shijoni një tavolinë të sofistikuar dhe elegante sikur të ishit në shtëpi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NON SLIP CHAMPAGNE FLUTE BALI, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *