NON SLIP BEVERAGE GLASS WELCOME ON BOARD, 6 PC

54.99 

Description

27107

The WELCOME ON BOARD beverage glass is highly stable thanks to its non-slip base. It is made of TRITAN™. This material is practically unbreakable and with its shine and transparency it will bring elegance to your table as well as remaining secure during meals.

Perkthimi

Gota e pijeve WELCOME ON BOARD është shumë e qëndrueshme falë bazës së saj që nuk rrëshqet. Është bërë nga TRITAN™. Ky material është praktikisht i pathyeshëm dhe me shkëlqimin dhe transparencën e tij do të sjellë elegancë në tryezën tuaj si dhe do të mbetet i sigurt gjatë vakteve.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NON SLIP BEVERAGE GLASS WELCOME ON BOARD, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *